De goede doelen

De bespaarde portokosten schenkt u automatisch aan een van onderstaande goede doelen. 

DexFoundation

Dexter vastbinden? Dát nooit!

Dexter en zijn lotgenootjes hebben een zeer complexe zorgvraag en hebben nu géén menswaardig leven en toekomst in Nederland. Er wordt géén preventief zorgtraject in de juiste omgeving of setting aangeboden, er is géén medisch toezicht en er wordt géén vervolgtraject aangeboden. Het is een doolhof zonder uitgang.

Deze kinderen worden uit onmacht opgesloten, vastgebonden, platgespoten of zelfs mishandeld. Helaas gebeurt dit alles achter gesloten deuren en heeft Nederland géén idee wat voor helse toekomst deze kinderen al vanaf hun 4e jaar tegemoet gaan…De Dex Foundation heeft onder leiding van Yvette Dijkxhoorn, dé deskundige van Nederland en Ton Zegers, een Plan van Aanpak ’Preventieve Zorg’ ontwikkeld in samenwerking met Ministerie van VWS , Zorgkantoren en vooruitstrevende Zorginstellingen.
Het streven is om samen de pilot van het unieke kleinschalige project 2013 in praktijk te kunnen brengen. Juist nu hebben wij Uw steun hard nodig!

Als deze ‘Vastbind & Platspuit’ Kinderen van Nederland nu nog steeds géén menswaardige Zorg krijgen…ontneem hen de morgen…Of gaan we tóch met z’n allen voor hen Zorgen?

 

ChildsLife


ChildsLife is een internationale hulporganisatie met haar hoofdkantoor in Haarlem en regionale kantoren in Kenia en  Roemenie. ChildsLife biedt hulp aan 16.000 kinderen per maand.

Kinderen kansen bieden

ChildsLife vindt dat ieder kind recht heeft op onderdak, eten, onderwijs en zorg. Dus ook kinderen die in armoede leven. ChildsLife biedt kinderen kansen. De kans om sterk te worden. De kans om op te groeien tot wie ze willen zijn. We geven praktische hulp aan kinderen en de gemeenschap waarin zij leven. We doen dit overal in de wereld, samen met de lokale bevolking en lokale partners.

Missie

ChildsLife geeft internationaal praktische hulp aan kinderen en de gemeenschap waarin zij leven. Dit doet ChildsLife ter plekke, samen met de lokale bevolking en lokale partners.

Geeft u ook een kind de kans?  Steun ChildsLife door het kopen van een digitale kerstkaart!

 

KWF Kankerbestrijding

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker, een ziekte die voorkomt bij jong en oud. KWF Kankerbestrijding verwacht dat het aantal mensen met kanker de komende jaren sterk oploopt tot maar liefst 96.000 in 2015. 85% van deze mensen is 50 jaar of ouder en beslaat daarmee een substantieel deel van onze beroepsbevolking.

Door de vergrijzing van de Nederlandse samenleving en verlengde arbeidsparticipatie van ouderen wordt deze groep groter. Iedere organisatie krijgt dus vroeg of laat te maken met kanker. Kom in actie! Sta samen met ons op tegen kanker en steun de campagne.

 


Make-A-Wish Nederland

Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen. Make-A-Wish Nederland haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn in plaats van patiënt. Dit geeft deze kinderen maar ook het hele gezin kracht en energie voor de toekomst.

Make-A-Wish Nederland kan dit allemaal realiseren dankzij de inzet van ruim 400 vrijwilligers. Giften en fondsenwervende acties (geld, maar ook in natura) van bedrijven, clubs, scholen en (sport)verenigingen zijn samen met de structurele steun van donateurs en sponsoren noodzakelijk. Make-A-Wish Nederland ontvangt geen overheidsbijdrage.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam